Beoordelingen van Hasret Doner Kebab Groningen

Recente recensies

4.0
Jack Smit
vandaag

Alles was weer heerlijk.... wel miste er 1Broodje bij de bestelling, ( kan gebeuren toch?) maar dat is na 1 telefoontje Perfect opgelost door hasret en nabezorgd binnen 10 min... Helemaal TOPPIE. :)

Sietske
18 januari 2022
Huisman
16 januari 2022

Besteld blikje drinken en knoflooksaus vergeten, verder was de wrap wat donker, te lang onder het rooster gehad. Erg jammer.

Jack Smit
10 januari 2022

Top weer. ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
4 januari 2022

Bezorging was redelijk vlot. Het eten was jammer genoeg lauw/koud. We hadden broodjes Bodrun döner, lamacun döner en een Turkse tosti

Top
1 januari 2021
hadewijch
31 december 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, grote porties, goed warm bij bezorging

Jack Smit
29 december 2021
Ellemiek
27 december 2021

Prima Pizza, als wij aangeven dat we iets minder kaas willen doen ze dat ook! Precies goed! Wij willen altijd alleen van deze hasret Pizza's! De bezorger kwam ook snel!

.
17 december 2021
Mohammad Ali Mohammadi
17 december 2021

Heerlijke Pizza gehad en goed smaakte, bedankt.

Jack Smit
12 december 2021

Helemaal TOP. :-)

Danny
11 december 2021

Tja, zoals als elke keer , heerlijk. We hadden (3) lahmacun marmaris en een side met patat. Alles was lekker vers. Nog goed warm en goed gevuld. Daarom, als we döner bestellen dan zeker bij Hasret a-straat. 1 klein puntje, volgende keer, iets meer kaas op de marmaris ;). Bedankt!!

Rick
11 december 2021

Was zoals altijd super!

auke
6 december 2021

prima

Geert
5 december 2021

Op tijd en redelijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
4 december 2021

Het eten was goed, bezorging ging snel, maar toch was het lauw bij bezorging.

JB
3 december 2021

zoals altijd Prima en snel

Muller
27 november 2021

Prima

Arend Nijborg
27 november 2021

Heerlijke kebab. En netjes op de aangegeven tijd geleverd

Geeske
26 november 2021
Michel
25 november 2021

Koud koud koud alles koud. Niet te eten. Fijn bezorging op de fiets. Waaaaardeloos

Geeske
22 november 2021
Marloes D
21 november 2021

Het eten was snel bezorgd en was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nm
19 november 2021

goed en mooi optijd

Jack Smit
15 november 2021

Helemaal Toppie ;)

Damian Bango
15 november 2021

Beste pizza en kapsalon ooit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Werkeman
7 november 2021

Deze keer niet zo tevreden.De tas waarin de producten zaten was open gescheurd, de aluminiumfolie om de lamacun lag ook open en was dus koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine
7 november 2021

Jammer dat opmerkingen niet gelezen worden bij bestelling. Smaakte prima en wat er miste bij de bestelling werd netjes nabezorgd

Peter
4 november 2021

De bezorging was sneller dan verwacht maar de kapsalon viel heel erg tegen. De extra kaas was niet aanwezig en de aardappelschijfjes waren bijna rauw.....

Tolga Gün
2 november 2021

Nr.1 Döner in Groningen! Bestel hier sinds ik in Groningen ben. Heeft mij overtuigt:)

Klopstra
30 oktober 2021

Eten kwam later dan gepland en was lauw. De patat was bijna koud en slof

Hempenius
28 oktober 2021

Niet wat ik gewend ben van Hasret. Pizza salami besteld en krijg er ham op, en ook nog koud ook. Dit ben ik niet gewend van Hasret, het eten is er anders altijd goed

Jack Smit
23 oktober 2021

Het eten was zoals het gewend is, bezorging, vriendelijk en mooi op tijd. Helemaal top weer ;)

Hempenius
18 oktober 2021
Dirkje Uiterwijk
16 oktober 2021

Lekker en snel bezorgd

Justin Zitter
13 oktober 2021

Ik wilde er knoflooksaus bij en deze is niet geleverd:(

Ik
12 oktober 2021

Had Lahmacun doner menu met salade opgerold in een wrap . Besteld maar zat niet eens salade in. en de aardappelschijfjes die ik er dan bij bestel waren zo slap en nat niet te eten geen kruiden er op dus niet goed Bezorging niks op aan te merken altijd optijd

Loonstra
4 oktober 2021

Was echt super snel . Toppie!!!👍

Els
3 oktober 2021

Snel, lekker en goed! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aleks
28 september 2021

Eten besteld om 1822 en 1930 aangegeven als bezorgtijd. Komt de bestelling al om 1900 uur aanzetten. Terugsturen lijkt mij ook geen optie, dus gelijk maar gaan eten. Was niet heel erg warm meer. Degene die om 1930 uur thuis kwam had koud eten. Jammer, kijk goed naar de aangegeven tijd die op de bon staat. Dat geef ik niet voor niks aan.

Jo
23 september 2021

Alles was goed behalve de aardappelschijfjes jammer dat die zo slap zijn door dat ze in een dichtgeknopte plastic tas zitten

Harms
19 september 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 september 2021
Hempenius
4 september 2021
Ike3
1 september 2021

We vragen om wiskysaus en krijgen knoflook maar de aardappelschijfjes waren goed normaal heel slap maar dat komt door de plastic zak jes die gebruikt worden nu werd het bezorgt door thuisbezorg in een papierenzak

Henk kuipers
27 augustus 2021

Heerlijk en op tijd

W
24 augustus 2021

De aardappelschijfjes waren heel slap niet lekker vorige keer dat ik besteld gehad werd het eten in een papierenzak bezorgd en toen waren de aardappelschijfjes goed dus jammer dat ze het nog steeds in plastiektasjes bezorgen en de sausjes waren er niet bij die ik besteld had

JB
15 augustus 2021

prima smaakvolle goed belegde Pizza

Jair
8 augustus 2021

Het weten was heerlijk, alleen jammer dat de sausjes niet zijn meegeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jack
6 augustus 2021

helemaal perfect , zoals gewoonlijk.

Jack Smit
28 juli 2021

Het was weer Geweldig Lekker. ;) Bezorging ook zeer snel. TOP

Gert Warta
26 juli 2021

SMAAK WAS GOED HELAAS WAS HIJ NIET LEKKER WARM MEER EEDER EEN BEETJE AAN DE KOUDE KANT HEEL JAMMER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Knoop
24 juli 2021

Goede salade met genoeg variatie.

Soltan Hamsho
23 juli 2021

Pizza was koud en hard en lijkt zoals een stukje hout . Kapsalon was koud en lijkt helemaal niet vers . Dit is mijn laatste keer bij jullie.

Johanna
15 juli 2021

Het was zooooo lekker deze wil ik elke keer weer. Heerlijke kebab. Mooi ruim op tijd. En lekker gekruid! Vriendelijke bezorger. Zo hoort het. Let absoluut niet op de negatieve reacties want dit was echt perfect. !

K
14 juli 2021

Perfect

Peter
19 juni 2021

Systeem gaf aan 50 minuten. En al binnen half uur stond een vriendelijke bezorger voor mijn deur.

T. Lucassen
18 juni 2021

Warm, lekker en niet te lang hoeven wachten

T. Lucassen
16 juni 2021

Snel, warm, lekker. Aanrader.

Jack S
16 juni 2021

helemaal perfect weer :)

Deb
15 juni 2021

Jammer dat de aardappelschijfjes aldoor zo slap zijn niet knapperig

Deen
13 juni 2021

Top! Snelle bezorging en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sezin
6 juni 2021

Het is altijd lekker en snel bezorging. Dankjewel!

Josefien
26 mei 2021

Was weer heerlijk!! Goeie kapsalon, broodjes en pizza’s!

Irma
23 mei 2021

Super lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jens
22 mei 2021

Normaal erg lekkere kapsalon, dit keer waren de patatjes niet lekker

deen
17 mei 2021

super lekker en echt heel snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack Smit
15 mei 2021

Zoals gewoonlijk, helemaal perfect. Eten goed heet, vriendelijke bezorger... Toppie weer

Sietske
13 mei 2021

Ojee, ze waren mijn patat vergeten. Ik gebeld en dikke 10 minuten later werd mijn patat nageleverd met een gratis blikje cola !! En eten is altijd goed lekker en veel ☺ super service

Erik
6 mei 2021

Bestelling was er binnen 10 minuten en het eten was lekker!

Hoi
4 mei 2021

Snelle bezorging binnen een half uur maar de mails dat het onder weg is krijg ik snachts tegen 2 uur dat is een beetje jammer

H.Smit
1 mei 2021

Mooi op tijd bezorgd voor de middag pauze van onze werknemers. TOP.

Agnes
26 april 2021

Alles prima, snelle bezorging, goede kwaliteit. Heerlijk gegeten

Joshua
19 april 2021

Tis een super zaak ik kom hier al heel lang en tis echt top service en het eten is hier heerlijk beste etens zaak die er is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
17 april 2021

Helemaal TOP weer. :)

Jj
9 april 2021

Pizza was goed, wel betaald voor 2 knoflooksaus en 1 gekregen. Zaak niet overgebeld, wel slordig.

Jon
1 april 2021

Lekker. Netjes en schoon. Bezorging te lang. Maximaal 30 min. Bezorger erg aardig en goed. Teveel zout. Minder zout voor klanten met hoge bloeddruk.

Greetje
29 maart 2021

Kapot scherp niet normaal ook dure saus 😂

.e.
29 maart 2021

Patat was slap Broodje vlees ging wel Heb wel eens beter gehad, misschien de volgende keer beter! Bezorging was prima en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koud
28 maart 2021

Ik had een kapsalon bestelt maar die was koud de rest van de bestelling was goed

Karin
22 maart 2021

Het was prima, maar doe 't nog wel altijd nog ff in de oven. Bezorger was een half uur eerder, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack.S
20 maart 2021

helemaal goed, baklava was helaas niet bij het eten, maar na even bellen werd het snel nog gebracht. TOP

Wouterse
17 maart 2021

Vraag je om wiskysaus krijg je 4x knoflooksaus en dat gebeurt regelmatig als ik wat bestel en dat vind ik jammer alles staat op de bon wat ik bestel maar klopt niet met wat ik krijg heel jammer

Luchtenburg Wieger
14 maart 2021

Eten was lauw

Wouterse
11 maart 2021

Had 2x cocktailsaus en 2x knoflooksaus bestelt en kreeg 4 knoflooksaus en het eten was niet heel warm

Joke
9 maart 2021
Jaapie
7 maart 2021
Fitim
6 maart 2021

Heerlijk gegeten, dan jullie wel.

Jack.S
5 maart 2021

Helemaal TOP. het was weer heerlijk.

Anoniem
2 maart 2021

Ben altijd tevreden, lekker snel bezorgd en veel eten. Alleen bezorgers moeten de bon goed lezen ze lopen elke keer 5 minuten door de hele flat terwijl ik duidelijk begane grond erbij zet.

Redouan
1 maart 2021

Eten smaakte super goed en bezorging was snel. Service vanuit hun was echt super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hempenius
21 februari 2021

Eten was heerlijk en de bezorging was super snel.

Wouterse
18 februari 2021
Jack.S
15 februari 2021

Weer helemaal perfect. Toppie

Stef
12 februari 2021
Top
9 februari 2021

Het eten was lekker :)

Debbie Waddington
7 februari 2021

Perfect!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper R
7 februari 2021

Het eten was zeer lekker. aleen ging er eerst iets mis met bezorgen, maar dat is goed opgelost. Dus over het algemeen zeer tevreden.

Steven
6 februari 2021

Bezorging ruim optijd , eten goed warm en kwaliteit wat je van de hasret gewend bent . Top!

Wouterse
4 februari 2021

Helemaal goed zelfs een half uur te vroeg dan wat er in de mail stond

Alex
4 februari 2021
Jack.S
3 februari 2021

weer helemaal toppie..

SD
30 januari 2021

Was delicious as always! Elinize sağlık!

Anoniem
25 januari 2021

Het eten kwam koud aan maar wel optijd

Arjan
24 januari 2021

Dikke prima en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
23 januari 2021

't was een beetje aan de zoute kant maar verder was het prima, 't was er eerder dan verwacht. Top! 👍

Wouterse
22 januari 2021

Sausjes vergeten stond wel op de bon en was lauw niet meer helemaal warm

Bohne
20 januari 2021

De smaak van de speciaal döner was perfect. Het was alleen erg jammer dat de pizza bijna koud aankwam.

Ed
18 januari 2021

Super snelle bezorging, prima verpakt en aardige bezorger! aanrader! *****

Wim
17 januari 2021

Lekker en snel

Wouterse
13 januari 2021

Goed

Irma
10 januari 2021

Super snel en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SD
10 januari 2021
Jet
9 januari 2021

Heerlijk gegeten, ruime porties, prijs-kwaliteit verhouding is prima! Vriendelijke bezorger die stipt op tijd was. Zeker voor herhaling vatbaar!

Hannie Bloem
9 januari 2021

Nu voor de 3e keer wat besteld hier. De 1e 2 keer dôner kebab schotel en nu een pizza besteld. Wat een heerlijke maaltijden, ruime porties en snelle bezorging, echt top!!!!

Jack.S
3 januari 2020

Zoals gewend. weer helemaal perfect. Beste wensen voor het nieuwe jaar.

Willem
1 januari 2020
Flop
1 januari 2020

Heerlijk eten prima

Wouterse
31 december 2020

Nooit problemen gehad altijd goed alles warm maar vandaag was het bijna koud en waren ze de patat vergeten maar als nog gebracht

Kornelis
28 december 2020

Weer prima en lekker gegeten bezorging was weer lekker op tijd.

Wouterse
23 december 2020
Hempenius
20 december 2020

Super

Anoniem
20 december 2020

Prima eten midden in de nacht, ook supersnelle bezorging, 20 minuten eerder dan was aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
17 december 2020

Keurig snel bezorgd en prima eten voor een goede prijs...aanrader...

C.C
15 december 2020

Het eten was erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
13 december 2020

Heb 3,5 uur moeten wachten op mijn bestelling.

Marian
10 december 2020
Erik
6 december 2020

Lekker snel en warm bezorgd.

Jw
6 december 2020

Top

Wouterse
4 december 2020
Flop
26 november 2020

Prima eten alleen niet erg warm helaas

Danielle
24 november 2020

Was heerlijk, patat goed door gebakken, snelle bezorging en vriendelijke bezorger

Hc
18 november 2020

Snel en goed

Frits kuiper Groningen
17 november 2020

Snel, warm en lekker. Prima nette prijs. Aanrader. 👌 smullen mmmmm

Remco
14 november 2020

Heerlijk gegeten en bezorging tot op de minuut volgens afspraak.

GJ
11 november 2020

Héérlijk... als altijd. En rond het gevraagde tijdstip geleverd.

Klant
9 november 2020

Prima eten Bezorging optijd, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
8 november 2020

Het was keurig op tijd en het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

s h
3 november 2020

Ultra Uber lekker.. I love this place. Top.

Raimon
16 oktober 2020

Eten is hier altijd heerlijk

Jack S
15 oktober 2020

zoals altijd Helemaal perfect ;)

Jack S
13 oktober 2020

weer helemaal perfect :)

goed...
12 oktober 2020

goed... als altijd

Gina Hofman
12 oktober 2020
Sietske
11 oktober 2020

Lekker zoals altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
10 oktober 2020
Deb
9 oktober 2020
Fuad
8 oktober 2020

Veel zout in het eten. En ik wilde cola zero bestellen maar ik kon niet. Verder goed

Ty
3 oktober 2020

Bezorger kon adres niet vinden. Vervolgens was de pizza veel te koud.

Deb
2 oktober 2020
Henk klinkhamer
24 september 2020

Was zoals gewoonlijk weer prima

J.Smit
19 september 2020

wederom alles goed. :)

J.Smit
16 september 2020

gewoonweg geweldig, heel smakelijk, en snel bezorgd. dus helemaal toppie

Deb
16 september 2020
Jw
14 september 2020

Lieve mannen hoor! Maar er werd vannacht wel 3x 12€ van mijn rekening afgeschreven, ipv 1x.. Ik hoop dat dat goedkomt

Ik
14 september 2020

Eten was dit keer echt niet te eten pizza was echt slap ! Heb niet kunnen van genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk klinkhamer
11 september 2020

Was precies wat we besteld hadden en 'smaakte uitstekend. Werd ook op tijd bezorgd.

Mariska
7 september 2020

Ontzettend weinig saus voor 50cent per bakje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessie
23 augustus 2020

De beste broodjes van Groningen. Ik kreeg er een extra bakje knoflooksaus bij. Een vriendelijke bezorger die ook aan de corona maatregelen hield. Broodje kofta en kebab werd bezorgd op de verwachtte bezorgtijd. Zal hier zeker vaker bestellen.

S Healy
21 augustus 2020

Zoals altijd.. Super lekker..

Sietske
13 augustus 2020
Jw
9 augustus 2020

Was weer erg lekker! Ik ben inmiddels verslaafd aan jullie Turkse pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. van der Velde
8 augustus 2020

Het bestelde was naar wens. Werd afgeleverd op de afgesproken tijd.

dineke
27 juli 2020
Jessie
27 juli 2020

Lekkere broodje kofte met lekker gekruid gehakt. De broodje doner was ook authentiek. Ik ga hier vaker bestellen. En ook een vriendelijke bezorger.

Sietske Sesselaar
25 juli 2020
Leo
22 juli 2020

Eten was lekker, alleen frietjes waren slap.

Deen
21 juli 2020

Snelle bezorging en super lekker! Aanrader

JB
18 juli 2020
m anoniem
16 juli 2020

altijd lekkere broodjes snelle bezorgining

Tineke Klompstra
12 juli 2020
JW
11 juli 2020

Top! Lekker eten en toffe gasten!

Eddy de Jong
10 juli 2020

Super lekker broodje Dönner, volgende keer gaat er weer een bestelling die kant op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S Healy
25 juni 2020

Super lekker.. Zoals altijd.

Mellema
17 juni 2020

Top, precies zoals besteld

Jw
13 juni 2020

Top!

Kloosterman
29 mei 2020

Altijd goed eten en snel bezorgd!

Anoniem
13 mei 2020

Ik ben altijd heel tevreden, maar de laatste 2x was het eten lauw & enorm vettig, jammer. Ik heb ook het idee dat het ligt aan de Bezorging langer onderweg is gelijk aan koud eten en mindere kwaliteit.

Daniel
17 april 2020

Om 12 uur besteld, zou om 13.00 uur bezorgd worden. Kwam om 13.30 uur! Jammer dat jullie niet even bellen als het later dan 13.00 uur wordt..

Liza
12 april 2020

Bijna 15 jaar Hasret vaste klant. Keertje per mand lekker vet eten zou dan niet erg zijn. Maar ik merk de kwaliteit van het eten gaat behoorlijk achteruit, terwijl de prijzen zijn hoger geworden. Bestellingen met extra vlees worden steeds kleiner, heel weinig vlees, hele kleine broodjes. Gebeld en aangegeven maar het wordt brutaal beantwoord, medewerker zegt: het is wat het is of kies een andere. Zeer onprofessioneel medewerkers. Zo blijft er geen vaste klanten meer over. Jammer hoe brutaal ze reageren, gierig en afgunst. Je moet net een goede kok/medewerker treffen.

R koetje
11 april 2020

Prima hoor Snelle service goede smaak Netjes

Cornelissen
25 maart 2020

Goed snel veel lekker

Patrick
22 maart 2020
grunn
20 maart 2020

altijd lekkere broodjes een aan rader

Marcel
20 februari 2020

het eten was een half uur eerder dan verwacht! top!

Jason Wijk
4 februari 2020

Niks ontvangen, maar is niet erg. Binnenkort bakken ze in de tocht.

S.
29 januari 2020

Diarree de hele nacht door. En de patat aas slap en de broodjes week. Heel teleurstellend, niet gewend van hasret.

Mellema
27 januari 2020

top

Mellema
23 januari 2020

Had wel iets warmer gemogen.

Thommie
3 januari 2020

Nooit iets ontvangen, wel betaald. Mooi zuur.

Michael
1 januari 2020

Snel en goed

-----
1 januari 2020

4 hours of waiting, no food yet. No call, no e-mail, nothing about it being "late"/never arriving. Thank you for the amazing service, that's one way to make someone decide to lose weight and never to order from you ever again. Oh, and happy new year.

Kim
25 december 2019

Helemaal tof weer. Jullie doen ‘t goed, lekkerste kebab van Groningen !

Leila
19 december 2019
Jantina
12 december 2019

Mooi op tijd, bestelling compleet en heerlijk eten.

Karim
8 december 2019

Heeelijk eten bij Hasret. Top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vaste klant
8 december 2019

Begint steeds kleiner te worden:( bezorgers zijn toppers!

Charlinda Bart
25 november 2019

Jammer broodjes kwamen 50 min te laat. Niet meer warm. Broodjes waren papperig door de condens en salades. Pizza zat tegen elkaar aan geplakt. Net of de bezorger eerst iets anders ging doen en dan pas de bestelling kwam brengen. Dit keer was ik echt niet te vreden Jammer

GJ
21 oktober 2019

Heerlijk en vlotte bezorging... zoals altijd 👍🏻

Sandra Slotegraaf
20 oktober 2019
GJ
23 september 2019

heerlijk... als altijd

Nvt
12 september 2019

Ik had de pollo doner besteld en gevraagd zonder ui maar er zat toch ui op mijn pizza waardoor t een stuk minder lekker was.

auke
10 augustus 2019

perfecte bezorging van een heerlijke bestelling Super !!!

Renata
2 augustus 2019

Heerlijk met veel extra vlees ... beschaafd bezorgers. Toppp

Peter
27 juli 2019
Gretha van Es
24 juli 2019
Andries
21 juli 2019

Ontzettend lekkere en zeer goed belegde pizza's en keurig volgens afspraak bezorgd.

Johan
15 juli 2019

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlinda
19 juni 2019

Altijd goede eten ontvangen. Maar vannacht was de frietjes gewoon hard hard. Lijk net alsof ze 2 keer gebakken zijn. Geen klacht over de pizza's die waren perfect. Dien nooit klacht in maar vandaag wel.. groetjes

Lily
16 juni 2019

Came on time and it was deliciousss! Thank you so much!

steven corputty
10 juni 2019

Ik heb 1 uur en 3 kwartier op mijn pizza’s moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
10 juni 2019

Goede pizza, snelle bezorging

Denise
7 juni 2019

Laat slecht koud klef

Korreweg
30 mei 2019

Snel bezorgd, goeie kwaliteit, perfect

Wanda
29 mei 2019
Raimon
26 mei 2019

Was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ans zimmermann
23 mei 2019
Corputty
20 mei 2019
leon
13 mei 2019

slappe, veels te vette durum. heel netjes optijd geleverd maar zag geen sla of tomaat of iets van groenten in de durum. was ook heel vet en slap. eten is in het zaak wel altijd topkwaliteit maar bezorging valt tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ans zimmermann
12 mei 2019
Datema
10 mei 2019

Lekker eten en sneller bezorgt dan van te voren was aangegeven (half uur).

Hans
6 mei 2019

Goede pizza, supersnelle bezorging

zimmermann
23 april 2019

Na anderhalf uur te hebben gewacht op de bestelling toch maar even gebeld, bestelling was niet binnen gekomen via de website, vreemd hoor, verder geen woord van excuus, het was daarna redelijk snel toch binnen

Sebastiaan
9 april 2019

Altijd lekker en snel bezorgd!!

Kwant
5 april 2019

Bezorger had te weinig wisselgeld Saus vergeten Pizza was koud Je kon de saus brengen duurt 20 min En voor de rest ja heb het druk !

Hans
31 maart 2019

Antalya (+Kip,+Extra vlees,+Knoflooksaus) Verschrikkelijk. Het vlees was koud en smakeloos. Patat was slap en koud. Snelle bediening.

Kim
13 maart 2019

Snel bezorging. Helemaal top !

Nijenhuis
25 februari 2019

Eten was lauw.

Richard
5 februari 2019

Wederom weer heerlijk gegeten

Kim
2 februari 2019

Wekelijkse bestelling. In minder dan kwartier bezorgd. Zeer tevreden. Hele aardige bezorgers. ??

Anne
28 januari 2019

Goede kwaliteit en snel bezorgd, vriendelijke bezorger! Aanrader!

Kim
12 januari 2019

Wekelijks een avondje cheatfood, en dat wordt lekkere hasret Doner Kebab, goed kwaliteit. Hou het zo ??

Liza
2 januari 2019

Heb 1 uur en 45 minuten moeten wachten op het eten.

Richard
28 december 2018

Het eten was weer super lekker . TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
18 december 2018

Eindelijk weer een goede en warme pizza! Dank

Gretha van es
17 december 2018

Doordat de website het niet goed deed, moest ik wel 2,5 uur wachten op mijn pizza. Nadat ik gebeld had, was het in een half uur geregeld. Maar de pizza was helaas niet zo warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smid
12 december 2018

Bijna 1,5 uur gewacht tot het bezorgd werd.

Gert
6 december 2018

Was super lekker jammer dat het niet helemaal meer heet was ,maar lekker was het.

Kim
2 december 2018

Toppers! . Ajb je kwaliteit altijd en hoe dan ook hoog houden. Daarom bestellen we al jaren bij jullie. Beschaafd bezorgers. Tx

Hans
24 november 2018

Prima pizza, bezorging 45 minuten

Richard
24 november 2018

Top

Jan
19 november 2018

Pizza was koud, Moest weer in de magnetron! En Alles van de pizza valt af, moest met lepel gaan eten?. De karton van de pizza smeltte in de bodem van pizza, dus als tip voortan eerst een aluminiumfolie eronder leggen en dan de de pizza er op, zo blijft de bodem van pizza ook krokant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Budi
17 november 2018

Per email was aangegeven 25 min bezorgtijd. Ns een half uur te hebben gewacht, contact opgenomen met het restaurant. Bleek dat onze bestelling nog niet onderweg is. Uiteindelijk meer dan een uur gewacht. Zeer slechte service! Eten was koud en smakeloos. Erg jammer.

JH.I
27 oktober 2018

Lekker zoals altijd. Helaas bestelling niet helemaal juist ontvangen. Had 2 kapsalon besteld met extra vlees en had maar 1 met extra vlees gekregen.

Hans
24 oktober 2018
Angela
23 oktober 2018

Snel bezorgd en super lekker!

Gretha
19 oktober 2018

Heerlijk gegeten, helaas kon het deze keer niet op.

Peter
6 september 2018

Altijd veel en lekker, de Hasret schotel. Bovendien altijd binnen een half uur bezorgd ( meestal in 20 min.)

Michel
2 september 2018

15 min te laat, koude pizza dun belegd, vette friet bij kapsalon en kapsalon was lauw. Ik bestel bijna wekelijks en krijg deze ondermaatse slechte gerechten. Op zoek naar een nieuwe kapsalon zaak.

Erdom
1 augustus 2018
Anoniem
1 juli 2018

Top

Amir
25 juni 2018

goed kwaliteit, hele aardig en beleefd bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 juni 2018

Altijd lekker en snel !!!

Chesron
6 juni 2018

Eten sneller bezorgd dan verwachtingstijd, uiteraard was het net als altijd: lekker!

Anton
15 mei 2018

Super snel geleverd: we schrokken gewoon van de deurbel De kwaliteit als altijd 6 sterren.

Anoniem
14 mei 2018
Yvonne
8 mei 2018

Snelle bezorging van heerlijke broodjes! ?

Tayleen
6 mei 2018

Had even gebelt om te zeggen dat jullie geen zin hadden om het eten klaar te maken. Ipv ons uren in de nacht te laten wachten op een pizza margharita die niet te eten was. Lahmacun’s waren nog net niet uit elkaar gepleurt en had ook verkeerde sausen erbij gekregen. DUS DEZE HASRET IS ZEKER NIET VOOR HERHALING VATBAAR.

Nathalie
30 april 2018

Goed eten en snelle bezorging. Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shidas
22 april 2018

Chickenwings schotel: Kip is lekker maar komt met te weinig patatjes

Floris
17 april 2018
Nadine
16 april 2018

De aardappelschijfjes waren doorweekt, evenals het broodje. De ingredienten in het broodje waren wel weer erg prima. Al met al toch geen positieve ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geerte
10 maart 2018

Super snelle bezorging. Lekker gegeten

Zara Poordavoodi
9 maart 2018

Top service! Alles is goed! Echt goeie kwaliteit wordt er geleverd.

Wilco
17 februari 2018

Erg lekker

Umit
7 februari 2018

Heel snel en top kwaliteit! Hasret altijd nr 1

Michel
20 januari 2018

Om 1830 besteld, 3 pizza's. Bestel wekelijks. Bezorgtijd 20.00. 2015 nog geen pizza. Dan maar bellen. Vm (Voicemail ve restaurant,??) Eindelijk rond 2030 contact. Oh ik krijg de bestelling net door...Moet ik t nog maken? Ja..we zitten te wachten...heb al betaald....en dan eindelijk om 21.00h krijg ik 3 pizza's in mn handen geduwd door een boer van een bezorger. En...zijn ze al lauw als ze op tafel staan...dat is dan de klantenservice die je krijgt als vaste klant!!!

Ronny Leeftink
4 januari 2018

Top eten en snel bezorgd

Gert
20 december 2017

Was helaas niet echt warm meer ,maar wel lekker

de Mik
1 november 2017

Wat een heerlijke kapsalons!

Soraya
11 oktober 2017

Bestelling was er snel, smaakte goed. Had aan gegeven dat ik met €20 zou betalen, helaas had de bezorger niet genoeg kleingeld bij zich..

toptas
21 september 2017

Nooit meer bestel ik hier in dit tyfus tentje eten, bestel een menutje van 25 eu en dan krijg je een miezerige kapsalon alles gekwakt en koud en een dikke verbrande pizza hasret laat zien dat ze amateurs zijn, ik bestelde eten voor mijn bezoek die uit een ander land komt gelijk goeie indruk Haha nooit meer vriend

Evert de Vries
4 augustus 2017

Eten was goed. Maar miste mijn bestelde halve liter cola

Marlies
4 juni 2017

Het duurde wel langer dan verwacht, omdat de bezorger het adres niet kon vinden, maar ik kreeg bij de bezorging een oprecht excuus. Maakte alles goed. Eten was prima en de hoeveelheid royaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 mei 2017

Prima eten, duurde alleen wat lang

Wouter
21 mei 2017

Twee en een half uur gewacht, nooit wat gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.