Reviews from Hasret Doner Kebab Groningen

Recent reviews

4.0
Wouter
15 June 2024

Vaak op vrijdag bestellen we meer als 10 broodjes. Altijd goed en op tijd!

Tiago
14 June 2024

Goede service lekker eten top man

Dineke
12 June 2024

Het was weer heerlijk

Els
10 June 2024

Ik had 3 broodjes doner besteld. Waar van 1 zonder sla en ui moest zijn .heb ik 2 keer aan gegeven .wat krijg ik 3 broodjes zonder sla en ui .dat moest niet 2 moest met en 1 zonder sla en ui

Onbekend
7 June 2024

Gerecht was heerlijk, maar friet koud en geen mayo en whisky saus te bekennen......

Els
3 June 2024

Eten was koud en bezorging was 45 minuten later dan gevraagd en aangegeven. Ben ik niet gewend van hasret, jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ad
2 June 2024
Hans
29 May 2024

Rode kool mag eruit en het mag wat warmer verder top

betsy van den berg
25 May 2024

Bestel regelmatig hier bij jullie Eigenlijk nooit geen opmerkingen Alleen nu wel Had aardappelschijfjes erb8j besteld ook gekregen maar inverhouding met anders zeer weinig en geen sausjes ook mijn bestelde broodjes waren niet geleverd zo jammer dit Hoop volgende keer toch beter te zien

Jeroen
25 May 2024

Had de Lahmacun kaas besteld 2x zonder sla ivm allergie, alleen bij levering toch sla erop en zelfs op de bon stond dat het zonder sla moest. Jammer dat zโ€™n bestelling toch niet goed gelezen word, nu moesten we eerst de Lahmacun uit elkaar halen en ร lles verwijderen. Verder was alles prima dat dan weer wel.

Kater
25 May 2024

Was weer erg lekker ๐Ÿ‘

JB
24 May 2024

prima zoals altijd .

Nanne
18 May 2024

Ik heb een Kapsalon Kip met extra vlees besteld. Dan krijg je ook een behoorlijke hoeveelheid salade. Echt een aanrader. De bestelling was ruim op tijd en het gerecht was nog lekker heet.

Patrick
16 May 2024
Herma
15 May 2024

Het eten was als gewoonlijk weer smaakvol en ook warm ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Van der veen
10 May 2024

Hele top ๐Ÿ‘

Jimmy
9 May 2024

Eten was heerlijk zoals altijd. Alleen jammer dat de bezorger 30 minuten later kwam dan de afgesproken tijd. Natuurlijk een feestdag en donderdagavond, maar dan had ik graag gehoord dat mijn eten later kwam.

Karin
29 April 2024

Zolas altijd prima eten

Jees
23 April 2024
JB
22 April 2024

weer prima zoals altijd .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jimmy
14 April 2024
Blaauw
11 April 2024

Het eten was helaas lauw. Eerst opgewarmd, wel lekker!

Ad
10 April 2024
Johann
7 April 2024

Vlees nog goed warm, broodje lekker krokant. Kon minder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kater
6 April 2024

Eten was wel goed alleen had voor 18.00 besteld en ze stonden 17.00 voor de deur. Was wel beetje te vroegvde bezorger begreep er niks van kon geen Nederlands .

Asim
6 April 2024
Van der veen
5 April 2024

Snel bezorgd. Super tevreden ๐Ÿ‘

Gea Zoutman
1 April 2024

Heerlijke broodjes ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
27 March 2024

Altijd goed en lekker

Kater
26 March 2024

Pizza .was erg lekker en mixgril ook heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

H schut
23 March 2024

Eten was lauw Ook weinig sla terwijl ik 2x had genomen

Daniel
23 March 2024

Er was een bakje knoflooksaus bij de eerste levering vergeten, maar dit is heel snel gefixt! Super bedankt!

Teupje
21 March 2024
JB
17 March 2024

was weer prima , binnen 30 min bezorgt . krijg altijd + - 8 uur later mail , uw bestelling is onderweg????

Robert
14 March 2024
J
12 March 2024

Erg snelle bezorging

Arjan
10 March 2024

Regelmatig bij jullie besteld meestal was het eten goed maar nu dramatisch slecht en was koud toen het hier bezorgd werd. Echt een teleurstelling. Wij zullen niet gauw weer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ad
9 March 2024

Top

003
6 March 2024
Kater
4 March 2024

Broodjes waren weer erg lekker ๐Ÿ‘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB
2 March 2024
JB
25 February 2024

was weer prima , en goed op tijd

Bas van der Laan
19 February 2024
J de B
17 February 2024

was weer prima en op tijd

slagter
12 February 2024

helaas de knoflook saus vergeten en een zakje friet was volgens mij alleen voorgebakken andere zakje friet was wel goed namelijk. Jammer normaal altijd wel goed

Jeroen
12 February 2024

Eten was weer prima alleen missch voor bezorging het eten wat beter verpakken zodat het warmer aankomt en helemaal als het iets verder weg is, ons eten was nu lauw qua temperatuur. Verder is het prima zaakje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
10 February 2024

Top Snel en Lekker

Nico
9 February 2024

1 1/2 uur wachten tot de pizza's werden bezorgd is wel een beetje lang. Maar het wachten was de moeite waard.

C.M. Lesimanoeaja
3 February 2024

Goed eten en bezorging op tijd.

Dineke
28 January 2024

Eten was niet warm meer,en calzone was niet helemaal gaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kater
26 January 2024

Pizza was weer erg lekker

Ronnie
26 January 2024

Wederom weer super lekkere broodjes besteld Ze waren top goed rijk gevuld met vlees Zeer snelle vlotte bezorging Ik zeg 100 punten HELEMAAL TOP bedankt

Kees
22 January 2024

Te laat is niet leuk, maar 5 kwartier te vroeg zuigt ook. En dan vervolgens een bezorger aan de deur hebben die doet alsof hij geen woord Nederlands verstaat. Heel jammer...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

kloosterman
21 January 2024

altijd snel en lekker eten toppers

M.Kha
11 January 2024

Lekker eten en Prima service

Rosy
10 January 2024

Schotel gegrilde kip met rijst smaakt altijd goed

Kater
6 January 2024

Was weer erg lekker broodje Doner kebab ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Van der veen
5 January 2024

Waarom zit er geen saus meer bij de broodjes

Sloot
3 January 2024

Dit keer echt weer drama pizza's steenkoud kan niet begrijpen dat dit zo kan de laatste tijd ben vaak tevreden maar laatste paar keer drama. Zou ik nog een tegoed krijgen maar als ik vraag niemand weet iets hanger dat zo gaat

Flop
1 January 2024

Heerlijke pizza's

Kater
29 December 2023

Pizza was weer erg lekker ๐Ÿ‘

Singh
27 December 2023

Kon beter. Pizzaโ€™s waren deze keer een stuk kleiner en droog omdat er bijna geen tomaten saus op zat.

Astrid
22 December 2023

Heerlijke broodjes en snelle bezorging ๐Ÿ‘๐Ÿป

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kater
9 December 2023

Was weer erg lekker broodje doner ๐Ÿ‘

Els
7 December 2023

Top ๐Ÿ‘

Flop
3 December 2023

Heerlijke pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greetje
1 December 2023

Verwacht van een Turkse tosti ook Turks brood en geen kadetje

Kater
1 December 2023

Pizza was weer erg lekker .

Bea
1 December 2023

Echt een aanrader! Super lekker en snel geleverd.

Tets
26 November 2023

Ondertussen al een aantal keer besteld. De ene keer is het goed en de andere keer is het matig. Helaas was het eten een stuk later dan verwacht. En was de pizza koud en een beetje aan de donker/verbrande kant. Voor de rest prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Flop
26 November 2023

Heerlijke pizza's en Lahmacun

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

CBC
24 November 2023

Weer lekkere broodjes in de nachtdienst gehad. Wij zijn altijd blij met HASRET!

Theo
22 November 2023
Theun
19 November 2023

Prima eten en doorgaans ook binnen 15 tot 20 minuten. Enige nadeel: Ze vragen me _elke_ keer om een review. Dat ik bij Hasret blijf bestellen zegt genoeg, dunkt me ;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
18 November 2023

Zeer goede kwaliteit van ๐Ÿฒ eten Ook de porties zijn goed! De bezorger was ondanks het slechte weer alsnog op tijd aan huis bezorgd

Kater
18 November 2023

Pizza was weer erg lekker

Wouter
12 November 2023

Goed gevuld broodje, warm, bestelling was compleet, bezorger belde om te vragen waar hij precies moest zijn alvorens te vertrekken. Zodat hij niet 10 rondjes hoefde te rijden.

Irma
10 November 2023

2 heerlijke pizza's en weer super snelle bezorging

RS
9 November 2023

5 pizzaโ€™s besteld. Goed belegd, lekker en snel bezorgd.

Topper
5 November 2023
Farid
31 October 2023

De kalfsvlees donor kebab was heerlijk! Maar de kofta brood en schotels waren minder goed !! Vergeleken met prijs-kwaliteitverhouding! Als ik 13.75 betaal voor kofta schotel, dan verwacht ik niet 6x mini koftatjes!

Steenhuis
22 October 2023

Was super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
20 October 2023

Super snel en zoals altijd lekker!

....
20 October 2023

Had met extra vlees besteld, dot niet gekregen, ze zouden het na brengen nu 2.5uur later nog niks ontvangen en de telefoon hele tijd in gesprek. Normaal wel erg tevreden

mevrauw ophuis
15 October 2023
Therese
15 October 2023

3 Kapsalon besteld, was deze keer echt niet lekker, de kaas was 1 klomp kauwgum leek het wel, was niet te eten.

Irma
14 October 2023

Was weer heerlijk en super snel bezorgd

Wouter
14 October 2023

Vaak op vrijdag bestellen we hier 10 of meer broodjes. Het is altijd goed en word ook keurig op tijd bezorgd.

fred
13 October 2023

Heel vlotte levering en alles blijft op het broodje bij het smullen. De saus was koud en het broodje warm, niks op aan te merken.

Anita
8 October 2023

Broodje Dรถner was goed en lekker. Patat was nat en slap. Blikje drinken mistte. Bezorging 30 minuten verlaat.

Pascal
1 October 2023

Weinig beleg op de Pizza's en te lang in de oven geweest.

Peter
30 September 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk genoten van het eten en ze waren supersnel met bezorgen

Gerwin
29 September 2023

Helaas niet wat we verwacht hadden. Volgens mij de verkeerde pizza. Tosti leek niet op een tosti. Dus een grote teleurstelling

Sis
29 September 2023

Heerlijk.Hasret heeft prima eten. (misschien beter met folie verpakken zodat het eten warmer blijft).

Theun
25 September 2023

Hasret stelt nooit teleur....

HPA
22 September 2023

Droevig dat de digitale fooi niet uitbetaald wordt aan de bezorger!

Theo
12 September 2023
Kater
7 September 2023

Erg lekker pizza

Theun
6 September 2023

Bestel hier al jaren. Prima spul!

Karin
5 September 2023

Zoals altijd heerlijk! Zo'n broodje Doner ๐Ÿ‘