Online bestellen bij Hasret Doner Kebab Groningen

Welkom op de website van Hasret 1 aan de Astraat in Groningen! Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen. Deze kunt u contant aan de deur of online middels iDEAL betalen.


De Hasret aan de Astraat is de originele authentieke Hasret in Groningen en de enige echte nummer 1! Wij bezorgen elke dag in heel Groningen van 16:00 tot 05:00 uur! Op zondag bezorgen we van 13:00 tot 03:30.

Hieronder kunt u onze menukaart bekijken en uw bestelling plaatsen.

Namens het hele Hasret team: Eet smakelijk!

Bij Hasret bent u aan het juiste adres voor broodjes, schotels, en (Turkse) pizza's van hoge kwaliteit met authentieke smaak.

We werken met verse ingredienten van leveranciers waarme we al jarenlang samenwerken. Wij zoeken onze leveranciers uit op hun passie voor lekker eten en kwalitatief hoogstaande producten. Bij ons krijgt u niet zomaar vlees, maar vlees van hoge kwaliteit gekruid volgens eigen recept; gegarandeerd iets wat je nergens anders in Groningen kunt vinden.

Hasret is al jarenlang een begrip in Groningen. Duizenden studenten, stadjes en toeristen hebben we al mogen bedienen. Dit is niet voor niets; Hasret wordt veel mond om mond aanbevolen. De beste vorm van reclame!

U bent van harte welkom in een van onze filialen in Groningen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice; u hoeft de deur niet eens meer uit om een broodje van Hasret te kunnen eten!