Beoordelingen van Hasret Doner Kebab Groningen

Recente recensies van Hasret Doner Kebab Groningen

4 sterren na 99 reviews

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk... als altijd

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had de pollo doner besteld en gevraagd zonder ui maar er zat toch ui op mijn pizza waardoor t een stuk minder lekker was.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte bezorging van een heerlijke bestelling Super !!!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met veel extra vlees ... beschaafd bezorgers. Toppp

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere en zeer goed belegde pizza's en keurig volgens afspraak bezorgd.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede eten ontvangen. Maar vannacht was de frietjes gewoon hard hard. Lijk net alsof ze 2 keer gebakken zijn. Geen klacht over de pizza's die waren perfect. Dien nooit klacht in maar vandaag wel.. groetjes

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Came on time and it was deliciousss! Thank you so much!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1 uur en 3 kwartier op mijn pizza’s moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, snelle bezorging

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat slecht koud klef

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goeie kwaliteit, perfect

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

slappe, veels te vette durum. heel netjes optijd geleverd maar zag geen sla of tomaat of iets van groenten in de durum. was ook heel vet en slap. eten is in het zaak wel altijd topkwaliteit maar bezorging valt tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en sneller bezorgt dan van te voren was aangegeven (half uur).

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, supersnelle bezorging

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur te hebben gewacht op de bestelling toch maar even gebeld, bestelling was niet binnen gekomen via de website, vreemd hoor, verder geen woord van excuus, het was daarna redelijk snel toch binnen

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd!!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had te weinig wisselgeld Saus vergeten Pizza was koud Je kon de saus brengen duurt 20 min En voor de rest ja heb het druk !

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Antalya (+Kip,+Extra vlees,+Knoflooksaus) Verschrikkelijk. Het vlees was koud en smakeloos. Patat was slap en koud. Snelle bediening.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorging. Helemaal top !

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wekelijkse bestelling. In minder dan kwartier bezorgd. Zeer tevreden. Hele aardige bezorgers. ??

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd, vriendelijke bezorger! Aanrader!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wekelijks een avondje cheatfood, en dat wordt lekkere hasret Doner Kebab, goed kwaliteit. Hou het zo ??

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1 uur en 45 minuten moeten wachten op het eten.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super lekker . TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer een goede en warme pizza! Dank

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat de website het niet goed deed, moest ik wel 2,5 uur wachten op mijn pizza. Nadat ik gebeld had, was het in een half uur geregeld. Maar de pizza was helaas niet zo warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1,5 uur gewacht tot het bezorgd werd.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker jammer dat het niet helemaal meer heet was ,maar lekker was het.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! . Ajb je kwaliteit altijd en hoe dan ook hoog houden. Daarom bestellen we al jaren bij jullie. Beschaafd bezorgers. Tx

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bezorging 45 minuten

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud, Moest weer in de magnetron! En Alles van de pizza valt af, moest met lepel gaan eten?. De karton van de pizza smeltte in de bodem van pizza, dus als tip voortan eerst een aluminiumfolie eronder leggen en dan de de pizza er op, zo blijft de bodem van pizza ook krokant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per email was aangegeven 25 min bezorgtijd. Ns een half uur te hebben gewacht, contact opgenomen met het restaurant. Bleek dat onze bestelling nog niet onderweg is. Uiteindelijk meer dan een uur gewacht. Zeer slechte service! Eten was koud en smakeloos. Erg jammer.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. Helaas bestelling niet helemaal juist ontvangen. Had 2 kapsalon besteld met extra vlees en had maar 1 met extra vlees gekregen.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, helaas kon het deze keer niet op.

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd veel en lekker, de Hasret schotel. Bovendien altijd binnen een half uur bezorgd ( meestal in 20 min.)

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 min te laat, koude pizza dun belegd, vette friet bij kapsalon en kapsalon was lauw. Ik bestel bijna wekelijks en krijg deze ondermaatse slechte gerechten. Op zoek naar een nieuwe kapsalon zaak.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed kwaliteit, hele aardig en beleefd bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel !!!

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten sneller bezorgd dan verwachtingstijd, uiteraard was het net als altijd: lekker!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd: we schrokken gewoon van de deurbel De kwaliteit als altijd 6 sterren.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van heerlijke broodjes! ?

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had even gebelt om te zeggen dat jullie geen zin hadden om het eten klaar te maken. Ipv ons uren in de nacht te laten wachten op een pizza margharita die niet te eten was. Lahmacun’s waren nog net niet uit elkaar gepleurt en had ook verkeerde sausen erbij gekregen. DUS DEZE HASRET IS ZEKER NIET VOOR HERHALING VATBAAR.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging. Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chickenwings schotel: Kip is lekker maar komt met te weinig patatjes

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappelschijfjes waren doorweekt, evenals het broodje. De ingredienten in het broodje waren wel weer erg prima. Al met al toch geen positieve ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Lekker gegeten

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Alles is goed! Echt goeie kwaliteit wordt er geleverd.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en top kwaliteit! Hasret altijd nr 1

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Om 1830 besteld, 3 pizza's. Bestel wekelijks. Bezorgtijd 20.00. 2015 nog geen pizza. Dan maar bellen. Vm (Voicemail ve restaurant,??) Eindelijk rond 2030 contact. Oh ik krijg de bestelling net door...Moet ik t nog maken? Ja..we zitten te wachten...heb al betaald....en dan eindelijk om 21.00h krijg ik 3 pizza's in mn handen geduwd door een boer van een bezorger. En...zijn ze al lauw als ze op tafel staan...dat is dan de klantenservice die je krijgt als vaste klant!!!

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en snel bezorgd

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helaas niet echt warm meer ,maar wel lekker

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke kapsalons!

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel, smaakte goed. Had aan gegeven dat ik met €20 zou betalen, helaas had de bezorger niet genoeg kleingeld bij zich..

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit meer bestel ik hier in dit tyfus tentje eten, bestel een menutje van 25 eu en dan krijg je een miezerige kapsalon alles gekwakt en koud en een dikke verbrande pizza hasret laat zien dat ze amateurs zijn, ik bestelde eten voor mijn bezoek die uit een ander land komt gelijk goeie indruk Haha nooit meer vriend

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Maar miste mijn bestelde halve liter cola

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel langer dan verwacht, omdat de bezorger het adres niet kon vinden, maar ik kreeg bij de bezorging een oprecht excuus. Maakte alles goed. Eten was prima en de hoeveelheid royaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, duurde alleen wat lang

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee en een half uur gewacht, nooit wat gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan nooit aan gekomen meer als 2 uur gewacht nog niks tien tallen keren proberen te bellen word nooit een telefoon op genomen dit was de laatste keer

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een broodje döner besteld en een luxe ijsbox. Na 1,5 uur gebeld waar mijn bestelling bleef. Eerst was de bezorger onderweg....daarna hadden ze de bestelling niet ontvangen en uiteindelijk bleek dat ze de bestelling niet hadden gezien. Ook hadden ze geen ijs! Zet het dan niet op de site. Ipv ijs kreeg ik nu baklava en stukje cake, heb ik 8,- voor betaald! Het broodje döner was ook niet erg warm. Dus 2 uur gewacht op iets wat ik eigenlijk niet had besteld en ook nog eens niet warm. Zeer teleurstellend!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje kebab wordt door het zilverfolie een beetje zompig

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2,5 uur wachten eindelijk een koud broodje doner en de kleinste pizza die ik ooit heb gezien met fabrieks bodem ook nog. Beter loop je naar de supermarkt en koop je de goedkoopste pizza dan heb je betere kwaliteit! Zelfgemaakte pizza is ook nog sneller!

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank jullie wel!!!! Was echt echt heel erg lekker! Alles was goed en perfect! Nummer 1!!!!

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker !!! Bedankt En ook voor de olijven die extra erop werden gezet!!! Top service!!

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en Side doner gehad. Ondanks d3 afstand was het eten goed warm toen het bezorgd werd. Ook de bezorger was een nette en vriendelijke man. Al met al prima!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd precies op de juiste tijd bezorgd. En heeft heerlijk.gesmaakt

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en kwaliteit als vanouds prima!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

never came

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekkere broodjes, op tijd bezorgd!! Goede service!

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil hier toch even mijn onvrede uiten..... Bij een online bestelling zou ik gratis frisdrank krijgen.....niet gehad!! Op maandag alle pizza's 6 euro.....ik moest de normale prijs, 10 euro betalen!! Dat vind ik echt niet netjes, zet het dan niet op de site als het niet waar is

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes Alanya waren weer heerlijk bereidt zoals altijd en goed gevuld, we bestellen altijd bij A Weg omdat die gewoon het allerlekkerste is, nogmaals onze complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima maar bezorging echt waardeloos. 1uur gewacht toen even gebeld, bestelling was niet bekend bij hun, vervolgens excuses gekregen met belofte om dan wat gratis frisdrank te bieden en dat de bestelling binnen 5min gereed zou zijn voor verzending. Vervolgens nogmaals 45min moeten wachten en weer gebeld. Bij 2e telefoontje vrij botte reactie gekregen en bij bezorging geen frisdrank zoals zelf aangeboden. Al met al dus bijna 2uur moeten wachten. Eten was wel echt lekker, volgende keer gewoon afhalen!

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was er heel snel en t was lekker! En de bezorger deed met bonzen op de deur zijn best onze aandacht te krijgen, want we wisten niet dat de bel blijkbaar kapot was gegaan. Toppie

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk, gister eten besteld en het helemaal niet ontvangen. Bel je heen, nemen ze naar 10x bellen niet op of ze doen alsof ze je niet horen en hangen naar een seconde weer op. Met 2 telefoons gebeld, waardoor ik wel kan uitsluiten dat het niet aan de telefoons ligt. Zelfs een mail ontvangen dat de bestelling is aangekomen bij hun bedrijf. Naar 3,5 uur besloten om ergens anders eten te halen. Bestelde hier geregeld, maar dit bizarre asociale gedrag heeft er wel voor gezorgd dat ik hier nooit meer kom.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden .. best lekker en inderdaad veel vlees, en snel... bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tent die voldoet aan stereotypering. Enkele zeer onbeschofte asociale medewerkers. Ongelofelijk. Flexibele prijzen. 4,50 op het bord, 5,50 op een zaterdagavond: Tevens heeft het 1,5 uur geduurd voordat de bestelling er was. Drama. Bestel hier gewoon niet... Ervaring in het restaurant, klacht over waterige knoflooksaus. Volgens iemand knoflooksaus op, een andere medewerker gaf een nieuwe fles. Zelfde verhaal, diegene die zij dat het op was vertelde me dat ik maar m'n eten moet laten staan.

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lavas durum broodje smaakte niet lekker. Rare smaak lijkt op overdatum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 5 uur de bestelling geplaatst en zit er nu nog op te wachten. Telefoon wordt niet opgenomen. Erg jammer allemaal.